KUNJUNGAN HORMAT YAYASAN PENCEGAHAN JENAYAH MALAYSIA (MCPF)

Ditulis pada .

SETIAUSAHA Kerajaan Terengganu, Yang Berhormat Mulia Tengku Seri Bijaya Raja menerima kunjungan hormat Pengerusi MCPF (Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia) Negeri Terengganu, YBhg. Dato’ Dr. Mustapha Ahmad Marican di pejabat beliau, Tingkat 15, Wisma Darul Iman, semalam (28 September 2022).

Pertemuan itu bagi membincangkan program-program yang boleh dianjurkan oleh MCPF kepada pegawai dan kakitangan kerajaan negeri terutama berkaitan langkah-langkah pencegahan jenayah, etika kerja, peluang kerjaya dan motivasi.

 

KUNJUNGAN HORMAT KEMENTERIAN PERDAGANGAN DALAM NEGERI DAN HAL EHWAL PENGGUNA (KPDNHEP)

Ditulis pada .

KETUA Setiausaha Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), YBhg. Datuk Azman Mohd Yusof mengadakan kunjungan hormat ke atas Setiausaha Kerajaan Terengganu, Yang Berhormat Mulia Tengku Seri Bijaya Raja di Tingkat 15, Wisma Darul Iman, hari ini (26 September 2022).

Hadir sama, YBrs. Tuan Haji Azman Adam (Ketua Pengarah Penguatkuasa KPDNHEP) dan Pengarah KPDNHEP Terengganu, Encik Saharuddin Mohd Kia.

Kunjungan itu bertujuan untuk merapatkan silaturahim dan bertukar-tukar pandangan serta membincangkan bentuk pengukuhan kerjasama yang boleh dilaksanakan demi manfaat rakyat dan kebaikan bersama.

 

YBM TENGKU SERI BIJARA RAJA MERASMIKAN PROGRAM HARI BERSAMA PELANGGAN DAN SEMINAR MEMPERKASAKAN PENGGUNA BERSAMA PENJAWAT AWAM NEGERI TERENGGANU

Ditulis pada .

SETIAUSAHA Kerajaan Terengganu, Yang Berhormat Mulia Tengku Seri Bijaya Raja merasmikan Program Hari Bersama Pelanggan dan Seminar Memperkasakan Pengguna bersama Penjawat Awam Negeri Terengganu di Dewan Besar Wisma Darul Iman, Kuala Terengganu, hari ini (22 September 2022).