KUNJUNGAN HORMAT PERTUBUHAN KEBAJIKAN ANAK YATIM TERENGGANU (PERKAYA)

Ditulis pada .

Pertubuhan Kebajikan Anak Yatim Terengganu (Perkaya) yang diketuai oleh Yang Dipertua (YDP) Perkaya, YBM Prof. Dato Dr Tengku Mahmud Mansor mengadakan kunjungan hormat ke atas Setiausaha Kerajaan Terengganu, Yang Berhormat Mulia (YBM) Tengku Seri Bijaya Raja di Bilik Tamu, Tingkat 15, Wisma Darul Iman, semalam (16 Januari 2022).

Pertemuan ini bertujuan untuk berkongsi maklumat mengenai aktiviti Perkaya dalam membantu anak-anak yatim di Terengganu serta menzahirkan rasa bangga dan juga tahniah kepada YBM Tengku atas pelantikan sebagai Setiausaha Kerajaan Terengganu yang baharu.

Turut sama dalam pertemuan ini, YB Dato’Sheikh Harun (Naib YDP Perkaya) dan Tuan Haji Mustapha Said (Setiausaha Perkaya).

 

KUNJUNGAN HORMAT SYARIKAT AHMAD ZAKI RESOURCES BERHAD (AZRB)

Ditulis pada .

Setiausaha Kerajaan Terengganu, Yang Berhormat Mulia (YBM) Tengku Seri Bijaya Raja menerima kunjungan hormat daripada Timbalan Pengarah Syarikat Ahmad Zaki Resources Berhad, Dato’W Zulkifli W Muda di Bilik Tamu, Tingkat 15, Wisma Darul Iman, semalam (16 Januari 2022).

Kunjungan yang berlangsung hampir sejam ini bertujuan untuk merapatkan hubungan silaturahim antara kedua-dua pihak dan bertukar-tukar pendapat.

 

KUNJUNGAN HORMAT AHLI JAWATANKUASA KAWASAN RUKUN TETANGGA (KRT) BANDAR JERTIH

Ditulis pada .

Setiausaha Kerajaan Terengganu, Yang Berhormat Mulia (YBM) Tengku Seri Bijaya Raja menerima kunjungan hormat daripada Ahli Jawatankuasa Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Bandar Jertih di Bilik Tamu, Tingkat 15, Wisma Darul Iman, hari ini (16 Januari 2022).

Kunjungan yang diketuai oleh Pengerusi Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Bandar Jertih, Haji Mohammad Ishak bertujuan untuk beramah mesra selain merapatkan hubungan Badan Bukan Kerajaan dengan pentadbiran kerajaan.

Turut hadir dalam kunjungan ini, Pong Siu Ping (Timbalan Pengerusi), Muhamad Hanif Mustapa (Setiausaha), Lua Kok Chong (Bendahari), Wan Mohamad Ibrahim (Pengerusi Tunas Jiran), Nawawi Hassan (Pengerusi Jiran Muda), Alias Abd Ghani (Pengerusi Usia Emas), Lister a/k Genchang (Ketua Peronda SRS), Teo Huey Lan (Pengerusi Jiran Wanita), Rahimah Latif (Pengerusi Kelab TBK), Ariffin Jusoh (Pengerusi Skuad Uniti), Nor Almizan Mahmood (Pegawai Perpaduan) dan Salma Mat Rashid (Penolong Pegawai Perpaduan).