Sekalung Tahniah kepada penerima-penerima Sempena Istiadat Pengurniaan Gelaran dan Bintang-Bintang Darjah Kebesaran Negeri Terengganu Darul Iman

Ditulis pada .

Sekalung Tahniah kepada penerima-penerima Sempena Istiadat Pengurniaan Gelaran dan Bintang-Bintang
Darjah Kebesaran Negeri Terengganu Darul Iman Pada 22 Julai 2019 bersamaan 19 Zulkaedah 1440H

 

 

 

 

LAWATAN RASMI SUK TERENGGANU KE TAMAN TAMAN NEGERI DI SABAH

Ditulis pada .

Lawatan rasmi Setiausaha kerajaan Negeri Terengganu, Dato' Haji A Rahman Yahya ke Sabah untuk perkongsian maklumat berkaitan Green Financing dan Pengurusan Taman Taman Sabah.

 

 

 

KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA KETUA PENGARAH PENILAIAN DAN PEKHIDMATAN HARTA (JPPH) NEGERI TERENGGANU

Ditulis pada .

SETIAUSAHA Kerajaan (SUK) Terengganu, Dato Haji A. Rahman bin Yahya menerima kunjungan hormat daripada Ketua Pengarah Penilaian dan Pekhidmatan Harta (JPPH) Negeri Terengganu, Ahmad Zailan Azizuddin di pejabat SUK, Tingkat 15 Wisma Daraul Iman.

Kunjung hormat selama sejam itu dimulakan dengan sesi perkenalan antara kedua-dua pihak. Antara perkara yang dibincangkan dalam pertemuan tersebut adalan mengenai penilaian, perundingan dan pekhidmatan harta kepada Kerajaan dan agensinya dalam segala aspek berkaitan.

Selain itu, JPPH juga sebagai pakar perunding kepada Kerajaan dan agensinya turut memberi rundingan dalam aspek kajian kemungkinan, pengurusan harta dan perejenan harta.  Teks dan gambar oleh : - ZULKIPLI PUTRA